Uppsala Puls – Uppsala

KOMMANDE PROJEKT
I snabbt expanderande Uppsala växer en ny inspirerande stadsdel fram med bostäder, handel, service, campuskaraktär och park- och naturområden i ett toppläge några minuters cykeltur från Uppsala centrum.

Futura – Södra Brunnshög

I nordöstra Lund växer den nya hållbara framtidsstadsdelen Brunnshög fram. Med de två världsunika forskningsanläggningarna Max IV och ESS som nav kommer Brunnshög på sikt att erbjuda bostäder, service och arbetsplatser för närmare 40 000 personer.

r:2 – Helsingborg

Nu växer det nya Helsingborg så det knakar. Där Ringstorp är som grönast och charmigast skjuter nya kvarter upp med generösa utblickar mot några av södra Sveriges vackraste vyer.

Örnsro Trästad – Örebro

KOMMANDE PROJEKT
Med Örnsro Trästad får Örebro en ny uppseendeväckande stadsdel – skapad med trähus som inte liknar mycket annat. Med sina fritänkande former bryter Örnsro Trästad ny mark mellan stad och natur.

Brf Reträtten – Örebro

KOMMANDE PROJEKT
Södra Ladugårdsängen är Örebros mest spännande nya stadsdel och här bygger vi Brf Reträtten - ett attraktivt bostadsprojekt med rundade hörn, vacker träfasad och underbara utblickar mot naturmiljön vid Gustavsviks golfbana.

Råbysjön – Lund

KOMMANDE PROJEKT
Slättö Projektutveckling och arkitektkontoret C.F Møller har vunnit markanvisningstävlingen för kvarteret Najaden 1 i Lund. Här bygger vi 85 lägenheter från ett till fyra rum och kök i en tydlig kvartersform med sex bostadshus, aktiva bottenvåningar och karaktärsfull arkitektur. Samtliga lägenheter har utsikt över Råbysjön, kajpromenaden, parken och gården.

Råby Park – Lund

SLUTSÅLT
I stadsdelen Råbylund i Lund bygger vi 32 trivsamma och stilfulla radhus på 117 – 158 kvm. Projektet är ritat av White Arkitekter som har inspirerats av 40- och 50-talens kvalitetsbebyggelse med hantverkskänsla som gör att husen kan åldras vackert samt trädgårdsrum och gångar för samvaro och barnens lek.